web analytics

AZ ÉTKEZÉSI MINŐSÉGŰ KOVAFÖLD


A szervezetbe kerülve, 3 különböző módon hat:

1: Amint látható, a kovaföld(7000x-es nagyítás) úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal. Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, AZ ÉTKEZÉSI MINŐSÉGŰ KOVAFÖLDendotoxinokat, növényvédőszer maradványok-at, drogokat, nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Mindezek eredménye egy sokkal egészségesebb test, kevesebb betegséggel. A termék felhasználói gyakran jelzik: ”jobban érzem magam”. Ez a jobb érzés abból származik, hogy minden szemét eltávolításra kerül és az immunrendszer beindul.

2: A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztül utazván a vékony és vastagbélen, ’ledörzsöli’ a falakat. Csak néhány hónapon át tartó szedést követően a bélfal megtisztul a káros nyáktól.

Ennek számos előnye van:

1. Rendszeres székletürítés

2. Egészségesebb vastagbél. Ez különösen fontos, ahogy öregszünk. A tiszta egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket. Napjainkban sokan költenek beöntésre nagy összegeket, de ugyanezt megteszi a kovaföld, olcsóbban és kényelmesebben.

3. Sok felhasználó számol be megnövekedett energiáról és kisebb alvásigényről. Ez annak az eredménye, hogy a tápanyagok sokkal jobb hatásfokkal szívódnak fel a vérkeringésbe. Bevont vastagbéllel sok tápanyag nem tud felszívódni.

3: Egy kis mennyiségű kovaföld felszívódásra kerül a véráramba is, kovasav formájában. Az egyik nagy előnye, hogy segít elpusztítani a rossz zsírokat, így nagy mértékben csökkenti a koleszterin-szintet. Sokan csodálkoznak, hogyan ment le a magas vérnyomásuk.

Az ízületek és szalagok fájdalmai enyhülnek

A bőr kitisztul (akne, öregségi foltok, pikkelysömör)

A haj és a körmök erősebbek lesznek és gyorsabban nőnek.

Erősebb fogak és íny

Egészségesebb légút, kevesebb köhögés

Menopauza kevesebb tünetekkel

Egészségesebb kiválasztás

Sok előnye van a szilícium-dioxidnak, napjaink gaboncium-dioxidnak, napjaink gabonáiban azonban már kevesebb van. Évekkel ezelőtt a szilícium-dioxid mennyisége az élelmiszereinkben megfelelő volt, azonban a mai hibridek és a kimerített talaj miatt, csak harmadát tartalmazza a számunkra szükséges mennyiségnek. A kovaföld egy egyszerű és olcsó módja, hogy megkaphassa a szervezetünk.

Napi használattal segít eltávolítani a nemkívánatos férgeket, parazitákat és tisztán tartja a beleket. Ismert, hogy az étkezési minőségű kovaföld kisöpri az egyes baktériumokat a szervezetből, de nem öli meg a hasznos baktériumokat a belekben.

A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között: magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. Ezek az ásványok egészségesebbé, fénylőbbé teszik a hajat, a bőrt és a körmöket.

1939-ben egy Nobel-díjas professzor, Adolf Butenandtbebizonyította, hogy az élet nem létezhet szilícium-dioxid nélkül.

A 2003-as könyvében a ’Víz és Só’-ban Dr. Barbara Hendel kijelentette: „A szilícium-dioxid a legfontosabb ásványi anyag az emberi egészséghez!

Soha ne használjon medenceszűrő tisztaságú kovaföldet emberi és állati felhasználásra!

Az étkezési minőségű kovaföld egy hozzáadott anyagoktól mentes, természetes por. Nem kémiai, pusztán fizikia/mechanikai módon működik, így nincs kémiai toxicitása. Valamint, az étkezési minőségű kovafgű kovaföldnek nincs szaga és legalább 85%-ban szilícium-dioxid.

A szilícium-dioxid a leggyakoribb elem a Földön az oxigén után, de nagyon kevés az olyan élelmiszer, amely a szervezet számára megfelelő mennyiségben tartalmazza. A szilícium-dioxid döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek, porcoknak, ereknek.

A szilícium-dioxid megtalálható a vérben is és fontos az olyan szerveknek, mint a máj, szív és a tüdő. Az átlagos emberi test, kb. 7gr-ot tartalmaz és ez messze meghaladja más fontos ásványi anyagok és nyomelemek mennyiségét. Ezért is annyira fontos a szervezet ellátása vele, az élet korai szakaszában, mert később az öregedés folyamán a szövetekben lévő mennyisége meredeken zuhanni kezd.

A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására. Így egész más minőséget ad az életünknek!

Nem halmozódik fel a szervezetben, mert vízben oldódó és ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása.

A vizsgálatok nem találtak káros mellékhatást, túl nagy mennyiségek használatával sem.

Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre, a kedvencekre, a hrnyezetre, a kedvencekre, a háziállatokra és az emberekre. Tiszta, üledékes rétegekből nyert, az egyik legtisztább ami rendelkezésre áll. A kovaföld valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk.

Egy kiváló rákkutató szerint, ez az egyik legjobb természetes kelátképző termék, mely kihúzza a véráramból a nehézfémeket. Sokan hiszik, hogy a megnövekedett nehézfém mérgezéses esetek részben a következők miatt történnek: a vakcinákban lévő higany, fluoridozott víz, alumínium dezodorok, bizonyos tengeri ételek, fólia csomagolás, alumínium edényben főzés, üdítős-sörös alumínium dobozok és még számos egyéb.

A mikro-fosszilis rétegekből nyert szilícium-dioxid, egy ősi, több ezer éves, üledékes, kiszáradt rétegből kerül kibányászásra. Különböző méretű, alakú és színű részecskékből áll.

A kovaföldet felhasználják a festék és gyógyszergyártásnál, kozmetikumoknál, stb. A szűrés és a töltés a két fő felhasználási mód, de ami fontos, hogy ne használjon szűrésre használt kovaföldet, étkezési célokra. KIZÁRÓLAG ÉTKEZÉSI MINŐSÉGŰ KOVAFÖLDET HASZNÁLJON!

Hogyan fogyasszuk?

Nincs egyféle tökéletes módja, a fogyasztási szokások eltérőek. Vannak akik 1 púpozott teáskanállal tesznek 1 pohár vízbe és ezt isszák 3x egy nap, étkezések előtt. Csodás egészségügyi hatásokról számolnak be, megszabadulás az aknéktól, tisztább bőr, jobb alvás, több energia, erősebb haj és körmök. Mások 1 púpozott evőkanállal fogyasztanak lefekvés előtt, mert az étkezéstől távolabbi időpontban érhető el a legjobb méregtelenítő hatás. Vannak akik a reggeli gyümölcslével isszák meg. Akárhogy is, napi 1x vagy 3x fogyasztva, a hatékonyságáról számol be mindenki.

Általánosan: Közepes evőkanálnyi (7gr), pohár vízben elkeverve.

Fogyasztása nem jár kellemetlenséggel, mivel nincs rossz íze.

A felszívódását segíti, ha C-vitaminnal együtt fogyasztjuk.

Az étkezési minőségű kovaföld használható a terhesség alatt is?

Igen, kiválóan használható a terhesség alatt is. Legjobb egy kisebb adaggal kezdeni, 1-2 teáskanállal néhány napig vagy hétig és közben sok tiszta vizet inni, hogy segítse a méreganyagok kiürülését. Egyéni érzés szerint az adag lassan növelhető. Ez segít megelőzni a nagyobb kanál esetében lévő hirtelen méregtelenítést.

Mivel a kovaföld eltávolítja a férgeket és parazitákat, ezért jobb lesz a tápanyag felszívódás és a születendő magzatnak is több jut belőle, mely jobb erőt és egészséget jelent.

Kis mennyiséget lehet tenni a cumisüvegbe is.

  Hamarosan megvásárolható webáruházunkban!!!

szilicium pdf részletes leírás letölthető!